Ļvovā atvērts tūrisma informācijas centrs

Ukrainas lielākajā Rietumu pilsētā Ļvovā (Ļvivā), kas bieži ir sākuma punkts ceļojumiem pa Karpatiem, beidzot darbu sācis Tūrisma informācijas centrs. Tas atklāts šonedēļ un atrodas Ļvovas Rātsnamā, Vecā tirgus laukumā 1. Visvienkāršāk ieeju atrast, ejot no strūklakas "Neptūns" puses.
Ļvovas pašvaldība sola, ka TIC būs iespējams saņemt aktuālāko informāciju par notikumiem pilsētā, apskates objektiem, nakšņošanas iespējām un vislabākajām vietām maltītei, kā arī jebkuru citu tūristiem noderīgu informāciju. Tūrisma informācijas centra darbinieki ar apmeklētājiem var sazināties ukraiņu, angļu, krievu, poļu un vācu valodā.
Kā papildus pakalpojums ir iespēja bez maksas izmantot Wi-Fi internetu.
Tūrisma informācijas centrs izveidots Eiropas Savienības grantu projekta ietvaros, kura laikā paredzēts pilsētā izvietot arī tūristiem saprotamus virzienu rādītājus, planšetes ar informāciju par apskates objektiem, apmācīt gidus un visādi citādi rūpēties par to, lai Ļvova mums, tūristiem, kļūtu arvien pievilcīgāka.
Ja Jūs interesē, kā nokļūt uz Ļvovu, ko tur apskatīt un kā sākt ceļojumu uz Karpatiem, droši rakstiet! Starp citu kalnos jau ir sniegs un drīzumā tiek solīts atklāt slēpošanas sezonu.

Avots: www.lviv.ua

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru